ekoslari Eduskuntaehdokas Keski-Suomesta KD

Miksi peukuttaisin tasa-arvoisen avioliittolain puolesta?

Tällaista (suluissa) alla olevaa propagandaa ja Raamatun ja Jumalan tahdon vastaista kirjoittelua löytyy Kotimaa24 blogisivulta. Tämä sivu on erikoistunut ja valjastettu homojen, lesbojen, tasa-arvoisen avioliittolain hyväksymisen ja parien siunaamisen agendan ajamisen kanavaksi.

Itse kirkon pappina en hyväksy että laaditaan Raamatun ja Jumalan tahdon vastainen laki tasa-arvoisesta avioliitosta. En hyväksy homo-lesbo parien siunaamista enkä kirkollista / siviili vihkimistä. En hyväksy edes samaa sukupuolta olevien parien siunaamista. Miksi en hyväksy? Selkeä vastaus löytyy ihmisen sisimmästä ja omastatunnosta. Ihmisen sydämessäsijaitsevat tunteet, ymmärrys ja tahto. Luodessaan ihmisen Jumala asetti jokaisen luodun sisimpään kymmenen käskyn lain. Paavali opettaa kuinka tuo kymmen käskyn laki toimii jopa niiden pakanain kohdalla jotka koskaan eivät ole kuulleet evankeliumin sanomaa. Heidän ”omatuntonsa myötä todistaa kun he tekevät hyvää tai pahaa”. Tämän omantunnon todistuksen nojalla heidät myös Paavalin mukaan erään kerran tuomitaan. Eli vaikka koskaan ei olisi kuullut evankeliumia tai lukenut Raamattua tai edes käynyt jumalanpalveluksissa pakanain omatunto todistaa milloin he tekevät oikein ja milloin väärin. Toinen argumentti on selkeä Raamatun ilmoitus siitä kuinka alussa Jumala loi miehen mieheksi ja naisen naiseksi ja antoi lisääntymiskäskyn. Jumala myös siunasi ensimmäisen ihmisparin Adamin ja Eevan. Jeesus myös todisti avioliiton miehen ja naisen välisen pätevyyden niin juridisesti (maan päällisesti) kuin taivaallisesti kun otti kutsun vastaan Kaanaan häihin. Lisäksi perinteistä avioliittoinstituutiota tukevia näkemyksiä löytyy pilvin pimein .

 ”18.11.2014 17:05 - Simo Alastalo Kotimaa"

"Avioliittolain käsittelypäivä varmistui"

"Eduskunta äänestää tasa-arvoisesta avioliittolaista perjantaina 28.11. klo 13 alkavassa täysistunnossa, kertoo Setan pääsihteerin Marita Karvinen.”

"11.11.2014 10:40 - Olli Seppälä Kotimaa"

"Papit peukuttavat tasa-arvoisen avioliittolain puolesta –

Joukko pappeja teki videon, jossa he peukuttavat tasa-arvoisen avioliittolain puolesta, sillä kansalaisaloite laista on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä.

Tempauksen taustalla on Facebook-ryhmä Papit tasa-arvoisen avioliittolain puolesta, jonka sivuilla video myös on julkaistu.

Yksi ryhmän jäsenistä, oppilaitospappi Laura Mäntylä kertoo, että video on julkaistu viime viikolla ja tiedote asiasta lähetetty vasta tänään. Ryhmä ei halunnut sotkea kampanjaa seurakuntavaaleihin, mutta koska kansalaisaloitetta laista käsitellään juuri nyt eduskunnassa, oli asiassa tultava esiin.

Ammattiliitto Kirkon akateemisten kyselyyn vastanneista papeista 44 prosenttia kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. Vastaajista lakia vastustaa 41 prosenttia.

”15.11.2014 16:09 - Olli Seppälä Kotimaa"

"Arkkipiispa peukuttaa Twitterissä pappien peukutusvideolle”

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset